News industri

  • grup Professor Ma Jun urang mangka mémbran mékanisme filtration mémbran keramik graviti-disetir fouling

    Numutkeun Heilongjiang Daily News, 13 April, 2019, kokotor geus jadi cai jelas, cai laut geus jadi cai tawar, sarta hujan geus jadi cai beresih. Élmuwan geus fokus dina panalungtikan ilmiah, sarta keramik téhnologi filtration mémbran graviti-disetir mangrupa hartosna teknis penting ...
    Maca deui
  • Status industri mémbran keramik anorganik

    panalungtikan sarta aplikasi téknologi mémbran keramik Cina urang dimimitian rélatif telat. Dina taun 1990-an, anu Cina Akademi Élmu, Universitas Sains jeung Téhnologi Cina jeung Nanjing universitas Téknologi Kimia sarta lembaga panalungtikan ilmiah-tingkat tinggi séjénna a ...
    Maca deui
  • Metoda beberesih pilem keramik

    mémbran kudu cleaned alatan panurunan dina fluks alatan kontaminasi mémbran. 1. Prinsip umum beberesih mémbran nyaéta laju tinggi aliran, tekanan low, sarta klep samping permeate kudu ditutup. Sacara umum, métode beberesih mémbran umumna digolongkeun kana meth fisik ...
    Maca deui
WhatsApp Online Chat!