Tentang Kami

Henan Yongxin Téhnologi Co., Ltd. aya di Cina sacara "Northern Mutiara" - Henan Xinxiang Perekonomian sarta Pangwangunan Technological Parabot Nasional. The ekonomi, budaya, pendidikan, transportasi puseur, angkutan kota hub of kalereun Henan, anu kotana penting dina aréa inti Tengah dataran agglomeration urban, luhureun 100 kota kalayan daya saing komprehensif kota Cina urang, anu pangalusna ecologically livable kota di Cina, anu kotana leuweung nasional Cina, sarta Cina urang pariwisata alus teuing. Loba honors kayaning kota, kota kaséhatan nasional Cina, sarta kota sustainable Cina urang, kidul jeung Walungan Konéng, kalér jeung Taihang, Beijing-Guangzhou-speed tinggi kareta, kareta api Beijing-Guangzhou, Xinhe kareta api, Zhengji-speed tinggi kareta api, Daguang tinggi -speed, Beijing-Hongkong-Macao-speed tinggi NANGTANG lokasi téh alus teuing, lingkungan téh geulis tur iklim anu pikaresepeun.

tentang Kami

Henan Yongxin Téhnologi Co., Ltd. mangrupakeun perusahaan tinggi-tech anu bahan mémbran Masters inti, specializes di R & D, rarancang jeung pabrik filtration na separation téknologi. Ieu mangrupakeun anggota Cina Film Asosiasi Industri. Parusahaan boga sababaraha modél utiliti patén-patén, sarta geus ngadegkeun koperasi teknis nutup horizontal na kontak jeung Institut Bubuk Metallurgy of Central Universitas Selatan, Beijing Universitas Sains jeung Téhnologi jeung institusi sejen tur institutes panalungtikan.

Dina sapuluh taun katukang, parusahaan geus réngsé hasil panalungtikan sarta pamekaran jeung produksi massa mémbran keramik anorganik jeung baja bubuk steel sintered mémbran. Ieu mangrupakeun proses manufaktur ti sintering bahan filter ka sagala rupa filter (inti) dina Cina, kitu ogé rupa filtration. produsén husus desain sistem jeung manufaktur. Ngaliwatan taun inovasi kontinyu sarta akumulasi, produk parusahaan geus loba dipaké dina metallurgy, pemurnian, rupa bahan kimia, kimia batubara, serat kimia, perlakuan cai, farmasi, kertas generasi kakuatan, mesin sarta industri lianna.

Pausahaan ngawengku hiji wewengkon 22.000 méter pasagi, aréa pangwangunan 18.000 méter pasagi, total aset parusahaan leuwih ti 200 juta yuan, kakuatan kuat ékonomi, alat-alat manufaktur canggih, téhnologi produksi canggih, métode nguji canggih tur sistem manajemen kualitas sora, diliwatan ISO9001: 2000 sertifikasi sistim kualitas internasional, ISO14001 sertifikasi manajemén lingkungan sistem, manajemén kaamanan kaséhatan sarta Mikrobiologi sistim OHSAS18001, sarta D1, tekanan lisénsi design wadah D2 jeung lisénsi manufaktur A2 wadah tekanan, bisa dirancang nurutkeun syarat pamaké pikeun alat-alat na rékayasa jeung renovasi tim panalungtikan .The parusahaan diwangun ku 25 urang, 2 insinyur senior, 10 insinyur sarta 15 technicians senior. Boga sistem operasi konstruksi beradab ketat, sadaya bengkel anu lanté epoxy GMP bersih kamar. Ieu téh mangrupa Vanguard tina manajemen workshop Industri filtration Cina urang. Ngagunakeun sistem manajemen ERP canggih, unggal produk na unggal prosés ieu dikawasa dina produksi lean jeung mantri.

ngeunaan-us01
ngeunaan-us02
ngeunaan-us03

Urang bakal neruskeun taat kana sumanget perusahaan tina "timer dandan, inovasi jeung transcendence", sarta salawasna taat kana kawijakan kualitas "Quality Kahiji, Palanggan Agung, pamutahiran Kontinyu, Kontinyu pamutahiran", nyieun tim manajemen-kelas munggaran, sarta nyadiakeun produk jeung jasa-kelas munggaran pikeun konsumén.

Urang tulus diondang perusahaan nganjang Cina jeung hoyong bagikeun sareng anjeun. Dumasar dataran Jawa Tengah, nyanghareup sakabeh nagara, sarta pilari ka dunya, urang nyadiakeun-kualitasna alus sarta dipercaya filtration jeung purifikasi parabot pikeun konsumén domestik jeung luar nagri, sarta ngalakukeun bagéan kami pikeun ngembangkeun ngabalukarkeun perlindungan lingkungan di dunya.


WhatsApp Online Chat!