TENTANG KAMI

ngungudag kualitas pangalusna

Henan Yongxin Téhnologi Co., Ltd. aya di Cina sacara "Northern Mutiara" - Henan Xinxiang Perekonomian sarta Pangwangunan Technological Parabot Nasional. The ekonomi, budaya, pendidikan, transportasi puseur, angkutan kota hub of kalereun Henan, anu kotana penting dina aréa inti Tengah dataran agglomeration urban, luhureun 100 kota kalayan daya saing komprehensif kota Cina urang, anu pangalusna ecologically livable kota di Cina, anu kotana leuweung nasional Cina, sarta Cina urang pariwisata alus teuing. Loba honors kayaning kota, kota kaséhatan nasional Cina, sarta kota sustainable Cina urang, kidul jeung Walungan Konéng, kalér jeung Taihang, Beijing-Guangzhou kareta-speed tinggi, kareta api Beijing-Guangzhou, kareta api Xinhe, Zhengji kareta-speed tinggi ...

produk

Produk parusahaan geus loba dipaké dina metallurgy, pemurnian, rupa bahan kimia, kimia batubara,
serat kimia, perlakuan cai, farmasi, kertas generasi kakuatan, mesin sarta industri lianna.

WhatsApp Online Chat!