Industry News

 • grup Profesor Ma Jun zbulon membranën mekanizmin e gravitetit shtyrë filtrimit qeramike membrana fouling

  Sipas Heilongjiang Daily News, 13 prill, 2019, ujërave të zeza është bërë ujë të pastër, uji i detit është bërë ujë të freskët, dhe shiu është bërë një ujë të pastër. Shkencëtarët kanë qenë duke u përqëndruar në kërkimin shkencor, dhe gravitetit të shtyrë qeramike teknologji cipë filtrimit është një mjet i rëndësishëm teknike ...
  Lexo më shumë
 • Statusi i industrisë inorganike qeramike membrana

  Hulumtimi Kinës dhe aplikimi i teknologjisë qeramike cipë filluar relativisht vonë. Në vitet 1990, Akademia Kineze e Shkencave, Universiteti i Shkencës dhe Teknologjisë të Kinës dhe Universiteti Nanjing e Teknologjisë Kimike dhe nivelit të lartë të institucioneve të tjera kërkimore shkencore një ...
  Lexo më shumë
 • metodë pastrimi film qeramike

  Membrana duhet të pastrohen për shkak të një rënie në fluksi për shkak të ndotjes së membranës. 1. Parimi i përgjithshëm i membranës pastrimit është shkalla e lartë e rrjedhjes, presionit të ulët, dhe valvula anën përshkoj duhet të jenë të mbyllura. Në përgjithësi, metodat membrana pastrimit janë klasifikuar në përgjithësi në metodave fizike ...
  Lexo më shumë
WhatsApp Online Chat!