RRETH NESH

ndjekja e cilësisë më të mirë

Henan Yongxin Teknologjia Co, Ltd. është e vendosur në pjesën veriore të Kinës "Pearl" - Henan Xinxiang Kombëtare Zona Ekonomik dhe Zhvillimit Teknologjik. ekonomike, kulturore, arsimore, qendra të transportit, transportit qendër qyteti i veriut të Henan, qyteti i rëndësishëm në fushën kryesore të aglomerat urban Central Plains, e lartë 100 qytete me konkurrencën plotë të qyteteve të Kinës, më të mirë të qytetit ekologjikisht të jetueshme në Kinë, qyteti pyjor kombëtar të Kinës, dhe Kinës turizmit shkëlqyer. Nderon Shumë të tilla si qytete, qytetet kombëtare të shëndetit të Kinës, dhe qyteteve të qëndrueshme të Kinës, në jug të lumit Verdha, në veri të Taihang, Pekin-Guangzhou hekurudhore me shpejtësi të lartë, Pekin-Guangzhou hekurudhore, Xinhe hekurudhor, Zhengji me shpejtësi të lartë hekurudhor ...

PRODUKTET

Produktet e kompanisë kanë qenë përdorur gjerësisht në metalurgji, rafinimit, kimikatet gjobë, kimike e qymyrit,
fibra kimike, trajtimit të ujit, farmaceutike, letër e prodhimit të energjisë, makineri dhe industri të tjera.

WhatsApp Online Chat!