Babagan awake dhewe

Henan Yongxin Technology Co., Ltd . dumunung ing China kang "Northern Pearl" - Henan Puyang Ekonomi dan Pembangunan Technological Zone National. Ing ekonomi, budaya, pendidikan, transportasi pusat, transportasi kutha penghubung saka lor Henan, kutha wigati ing wilayah inti saka Tengah Plains aglomerasi kutha, ndhuwur 100 kutha karo daya saing lengkap kutha China kang, paling Sugeng makarya livable kutha ing China, kutha alas nasional China, lan China kang tourism banget. Akeh kaurmatan kayata kutha, kutha-kutha kesehatan nasional Cina, lan kutha-kutha sustainable China kang, nganti kali Kuning, lor Taihang, Beijing-Guangzhou-kacepetan dhuwur sepur, sepur Beijing-Guangzhou, Xinhe railway, Zhengji dhuwur-kacepetan sepur, Daguang dhuwur -speed, Beijing-Hong Kong-Macao-kacepetan dhuwur persimpangan lokasi banget, lingkungan iku ayu lan iklim penake.

babagan awake dhewe

Henan Yongxin Technology Co., Ltd . punika perusahaan dhuwur-tech sing bahan membran Master inti, spesialisasi ing R & D, desain lan Pabrik filtrasi lan misahake teknologi. Iku anggota saka China Film Industry Association. Perusahaan wis sawetara model sarana paten, lan wis ditetepake kerjasama technical cedhak horisontal lan kontak karo Institut Powder Metallurgy Tengah University South, Beijing University of Science lan Teknologi lan institusi lan Gambling.

Ing sepuluh taun kepungkur, perusahaan wis rampung riset lan pangembangan lan produksi massa saka membran Keramik anorganik lan baja wêdakakêna stainless sintered membran. Iku proses Manufaktur saka sintering bahan Filter kanggo macem-macem Filter (inti) ing China, sarta sapérangan filtrasi. Produsèn khusus desain sistem lan Manufaktur. Liwat taun inovasi dadi lan klempakan, produk perusahaan wis digunakake digunakake ing Metallurgy, panyulingan, kimia nggoleki, kimia coal, serat kimia, perawatan banyu, pharmaceutical, kertas tenaga, mesin lan industri.

Perusahaan ambanipun kirang langkung 22,000 meter, wilayah construction saka 18.000 meter persegi, total aset perusahaan kang luwih saka 200 yuta Yuan, kekuatan kuwat ekonomi, peralatan Manufaktur majeng, teknologi produksi canggih, cara testing canggih lan sistem Manajemen kualitas swara, liwati ISO9001: 2000 sertifikat sistem kualitas internasional, ISO14001 sertifikat manajemen lingkungan sistem, manajemen keamanan kesehatan lan komunikasi sistem OHSAS18001, lan D1, meksa lisènsi desain prau D2 lan lisensi Manufaktur A2 prau meksa, bisa dirancang miturut syarat pangguna peralatan lan engineering lan mbenake tim èlmuwan perusahaan kasusun saka 25 wong, 2 engineers senior, 10 engineers lan 15 teknisi senior. Wis sistem operasi construction tata krama ketat, kabeh pelatihan sing lantai epoxy GMP resik kamar. Iku Vanguard saka Manajemen bengkel industri filtrasi China kang. Nggunakake sistem Manajemen ERP majeng, saben produk lan saben proses punika kontrol ing produksi mimpin lan tertib.

bab-us01
bab-us02
bab-us03

Kita bakal terus kanggo bakal menyang roh perusahaan saka "poto-asil dandan, inovasi lan transcendence", lan tansah bakal kanggo kawicaksanan kualitas "Quality First, Customer Supreme, dandan dadi, dadi dandan", netepake tim manajemen-kelas kapisan, lan nyedhiyani produk lan layanan kelas kapisan kanggo pelanggan.

We Sincerely ngajak perusahaan kanggo ngunjungi China lan seneng bareng karo sampeyan. Adhedhasar Plains Tengah, madhep ing kabèh negara, lan looking kanggo donya, kita nyedhiyani kualitas lan dipercaya filtrasi lan sesuci peralatan kanggo pelanggan domestik lan manca, lan apa kita part kanggo pangembangan sabab lingkungan Proteksi donya.


Tampilan Online Chat!