BABAGAN AWAKE DHEWE

nguber saka kualitas paling apik

Henan Yongxin Technology Co., Ltd. dumunung ing China kang "Northern Pearl" - Henan Puyang Ekonomi dan Pembangunan Technological Zone National. Ing ekonomi, budaya, pendidikan, transportasi pusat, transportasi kutha penghubung saka lor Henan, kutha wigati ing wilayah inti saka Tengah Plains aglomerasi kutha, ndhuwur 100 kutha karo daya saing lengkap kutha China kang, paling Sugeng makarya livable kutha ing China, kutha alas nasional China, lan China kang tourism banget. Akeh kaurmatan kayata kutha, kutha-kutha kesehatan nasional Cina, lan kutha-kutha sustainable China kang, nganti kali Kuning, lor Taihang, Beijing-Guangzhou railway-kacepetan dhuwur, railway Beijing-Guangzhou, railway Xinhe, Zhengji railway-kacepetan dhuwur ...

PRODUCTS

Produk perusahaan wis digunakake digunakake ing Metallurgy, panyulingan, kimia nggoleki, kimia coal,
serat kimia, perawatan banyu, pharmaceutical, kertas tenaga, mesin lan industri.

Tampilan Online Chat!